Hur öppen är din kropp?

You have to feel to heal

 

Tantramassage!


Tantramassage är en form av helande beröring i närvaro, där du får möjlighet att landa in i dig själv och vara med det som är. Och släppa på spänningar och blockeringar som hindrar dig från att vara närvarande och känna välbehag i din kropp. Tantra handlar om närvaro och expansion och själva ordet tantra betyder "tool of expansion"

Tantramassage kan således hjälpa oss att bli mera medvetna om oss själva, både fysiskt och känslomässigt, och på så vis hjälpa oss att öppna upp för mera närvaro, njutning och livet.

Hos mig blir du hållen i det som är, så i massagen är hela du välkommen att ta plats och uttrycka det du känner och upplever på det sättet som du och din kropp behöver, kanske behöver du ljuda, röra på dej, gråta, skratta eller njuta för att släppa taget och öppna upp, allt är välkommet.


Jag arbetar med att öppna upp och balansera kroppens energisystem i massagen, dvs lösgöra stagnationer och blockeringar som hindrar kroppens naturliga energiflöden. Jag masserar intuitivt och är lyhörd och inkännande och möter dig där du och din kropp är.


Om du har en öppen och aktiv Kundalini energi så kan jag stötta dig i att cirkulera och sprida ut den i kroppen. Kundalini energin är en väldigt stark energi som är våran livskraft, kreativa kraft och vår sexuella energi och kraft. Den är väldigt helande och välgörande, därför vill vi sprida ut den kroppen.

Min intention är att skapa ett tryggt och hållet space, där du kan få komma hem till dig själv, och landa in i dig själv och din kropp, i din egna takt, och öppna upp för livet inom dig.


Massagen avslutas med en stilla handpåläggning av healing.Hur går sessionen till?

Vi börjar med ett samtal, en check in i hur du mår och varför du har bokat. Efter det gör vi någon övning om det behövs för att landa i kroppen. Sen får du lägga dig ner på madrassen och massagen börjar.


Avslut!

Massagen avslutas med en stilla handpåläggning av healing. Det finns tid för ett kort samtal i slutet om du har några frågor eller om det dykt upp något under sessionen som du vill dela.För att boka tantramassage så mailar du mig där du berättar lite om dig själv och varför du vill boka.


Healing med samtal!


I denna session får hela du ta plats. Allt du behöver uttrycka verbalt och allt som din kropp behöver uttrycka och släppa taget om är så välkommet. Se denna session som din sopptunna där du kan släppa taget om allt som du inte vill ha längre eller det som tynger dej eller just det där som du inte vågat närma dig förut.

Inget är konstigt eller skamfyllt, allt är välkommet. Sessionen är till för att du ska få ett läkande och bli friare både fysiskt, psykiskt, emotionellt och på ett energi plan. Det här är ett tryggt och hållet space, där du kan vara den du är utan masker och försvar så du kan stå i din sanning.

Jag arbetar intuitivt och sessionen skräddarsys efter dig och din kropps behov, och jag använder mig av hela min verktygslåda från utbildningar jag gått och livets erfarenheter.

I min healing jobbar jag med att balansera ditt meridiansystemet och chakrasystemet. Jag löser även upp eventuella stagnationer och blockeringar som jag känner in. Så kroppens energi kan flöda fritt och läka sig själv.

Jag är initierad i Reikins alla steg, angelic reiki, chakrahealing, theta healing, moderjord healing.

Det är vanligt att komma i kontakt med olika minnen, oläkta sår eller olika händelser/situationer från livet som lagrat sig i kroppen under healingen, allt är välkommet att ta plats och uttryckas.

Jag använder mig av healingmassage, ljud, blåsningar, tappningar, strykningar och stilla handpåläggning under healingen.Hur går sessionen till?

Vi kommer börja med ett samtal, en check in i hur du mår, vilka behov du har och varför du har bokat. 

Efter vårt samtal går vi över till healing.


Avslut!

Vi avslutar sessionen med en ny check-in i hur det känns både fysiskt och känslomässigt och om det är något du vill dela från sessionen innan vi säger hej då.

 Livmoder healing!