Sessioner

Healingmassage

 

Denna healingmassage är helande beröring i närvaro och kärlek, där jag blandar tantra och healing för att du ska få ett läkande både fysiskt och känslomässigt. Massagen kan hjälpa dig att bli mera medveten om dig själv och din inre värld, så du kan öppna upp för mera närvaro, njutning och livet inom dig. Under massagen är du välkommen att ta plats på det sättet som du och din kropp behöver, för att släppa på spänningar, öppna upp och bli fri. Kanske behöver du ljuda, låta och röra på dig för att släppa på det som du och din kropp går och bär på. 

Min intention är att skapa ett tryggt och hållet space, där du kan få komma hem till dig själv och vara med det som är, läka och släppa på det du behöver släppa, för att få en öppen och fri kropp, med ett avslappnat nervsystem och en vaken och öppen Kundalini energi. 


Om din kundalini energi skulle vakna under sessionen, så hjälper jag dig att cirkulera och sprida ut dess helande egenskaper i din kropp. Energin är starkt helande och läker oss inifrån och ut. Den är också väldigt orgasmisk så det är vanligt att känna njutning och välbehag när man jobbar med den. Vibrationerna och skakningar från en kundalini orgasm/energi orgasm har förmågan att släppa på djupa spänningar och stagnationer i vår fysiska, såväl som i vår energikropp och därmed ge oss läkning. Bara att cirkulera och sprida ut kundalinin i vår kropp är otroligt läkande och frigörande.


Hur går sessionen till?

Vi börjar med ett samtal, en check in i hur du mår och varför du har bokat, och om du har någon intention.
 Till dig man som undrar: Jag utför ingen intim massage. Detta är ingen sexuell tjänst.

Avslut!

Sessionen avslutas med en ny check in i hur du mår, och du får även möjlighet att ställa frågor eller dela något som dök upp under massagen.Healing

Sacred Body

I denna intuitiva healing session öppnar jag upp mina mediala gåvor och förmågor och tonar in mig på just dig och din energi. Jag känner in vart blockeringar och stagnationer sitter och jobbar sedan med att öppna upp och frigöra dem.

Jag blandar shamanism, ängla och reikihealing, och jag jobbar helt utifrån den guidningen som jag får från mina guider och spirit. Jag är som oftast i lätt trans när jag jobbar, och använder mig av ljud, blåsningar, tappningar, beröring och min skallra när jag arbetar.

Hur går sessionen till?

Sessionen börjar med ett inledande samtal där du är fri att dela vad du vill och varför du bokat. Och jag förmedlar det jag känner in och får till mig om dig och din energi. 


Kundalini bodywork
Kundalini bodywork

Kundalini bodywork

Den här sessionen är till för dig som bara vill jobba med din kundalini energi. Din kundalini kanske redan har vaknat eller så kanske du önskar väcka den. 

Om du önskar väcka din kundalini så jobbar jag mot ett öppnande av din kropp, framförallt svanken och ryggraden för att förbereda kroppen för kundalinins uppresning. Denna energi är den starkaste vi har och den kallas även för shakti, livskraft, urkraft och vår kreativa kraft, kärt barn har många namn.  

Om din kundalini redan är vaken, så kan jag hjälpa dig att cirkulera den och sprida ut dess helande egenskaper i din kropp så du kan få ett läkande. Energin är starkt helande och läker oss inifrån och ut. Den är också väldigt orgasmisk så det är vanligt att känna njutning och välbehag när man jobbar med den. Vibrationerna och skakningar från en kundalini orgasm/energi orgasm har förmågan att släppa på djupa spänningar och stagnationer i såväl vår fysiska som energikropp och därmed ge oss läkning. Bara att cirkulera och sprida ut kundalinin i vår kropp är otroligt läkande och frigörande. 


Jag jobbar helt intuitivt, guidad av min egna kundalini.


Vill du läsa mer om Kundalini energin? 

Gå in på fliken blogg i menyn!


Hur går sessionen till?

Vi börjar med ett samtal, en check in, i hur du mår och om du har någon intention med sessionen. 


Avslut!

Sessionen avslutas med en ny check in i hur du mår, och du får även möjlighet att ställa frågor eller dela något som dök upp under sessionens gång.

Intuitiv coachning

På telefon