Sessioner

We heal thourgh movement, pleasure & presence

Kundalini bodywork
Kundalini bodywork

Tantrisk Kundalini Bodywork

Den här sessionen är till för dig som har din kundalini energi vaken eller för dig som önskar väcka din kundalini.

Kundalini energin är den starkast kraften vi har, andra namn för den här energin är shakti, lifeforce, vår kreativa kraft, kärt barn har många namn.

Om du önskar väcka din kundalini så jobbar jag med att öppna upp och förbereda din kropp för energin, genom att intuitivt känna in vart du har stagnationer, parallellt med att jag jobbar med ditt bäcken, rygg/svank, fötter och rotchakra.

Om din kundalini redan är vaken så kan jag hjälpa dig att cirkulera, rikta och sprida ut den i din kroppen så du kan få ett läkande. Kundalini energin är ren kärlek och läker oss innefrån och ut. Den rensar oss både fysiskt, psykiskt, känslomässigt och energimässigt från lagrade trauman, negativa minnen, karma, känslor etc som hindrar vår utveckling. 

Kundalini energin får oss levande igen och hjälper oss att stå i vår fulla potential och kraft.

Energin är oxå en orgasmisk energi så det är vanligt att känna njutning och få energi/helkroppsorgasmer när man jobbar med den. Orgasmer, speciellt energi orgasmer är otroligt läkande och välgörande för hela vårt väsen och kropp, vibrationerna och skakningarna och rörelserna i en kundalini orgasm, gör att vi kan läkas och släppa på djupa spänningar och frigöra space innuti oss så vår kraft kan cirkulera helt fritt.


Du är fullt påklädd i denna session och vi börjar med ett samtal och din intention med sessionen. Tantramassage  

För män se längre ner.

Tantramassage är en form av helande beröring i närvaro och i kärlek. En tantramassage kan hjälpa dig att bli mera närvarande i dig själv och i din kropp. Under massagen är hela du välkommen att ta plats på det sättet som du och din kropp behöver för att släppa på spänningar, öppna upp och bara vara med det som är oavsett vad det är.

En tantramassage är helt i nuet och intuitiv så du kan vara med det som är just i stunden. Under massagen är alla känslorna välkommna att ta plats och uttryckas via ljud, ord och rörelser, vilket är kroppens egna sätt att släppa på spänningar och cirkulera sin energi på.

Om kundalini energin som är våran livskraft, kreativa kraft och vår sexuella energi och kraft vaknar, så jobbar vi med att sprid ut dess helande egenskaper i hela kroppen. Kundalini energin är den starkaste energin vi har och den den är otroligt helande och läkande. Den kraften läker oss innefrån och ut. 

För att vår energi och kundalini energi ska kunna flöda fritt, behöver vi lösa upp eventuella stagnationer som kan hindra dess flöde. Jag masserar intuitivt och kan känna vart dessa stagnationer sitter och jobbar då med att lösa upp dessa, så din kropp kan läka sig själv.

Min tantramassage är intuitiv, inkännande, lugn och i ett samskapande med din kropps energi. Min intention är att skapa ett tryggt och hållet space där du kan få komma hem till dig själv och vara med det som är.

Under kärleksfull och närvarande beröring får du möjlighet att landa in i dig själv och släppa taget om spänningar, trauman, blockeringar, känslor och allt som du inte längre behöver, så du kan få en öppen och fri kropp, med ett avslappnat nervsystem.

Allt lagras i kroppen och när vi blir berörda i närvaro och kärlek under trygga former, kan vi bli medvetna om vad vi har lagrat i vår kropp och det kan då få möjlighet att komma upp till ytan för att få synas och läkas.


Välkommen till ett tryggt och hållet space, där du kan få komma hem till dig själv, och landa in i din kropp i din egna takt, och öppna upp för livet inom dig, din Kundalini kraft.

***************

För män!

Du som man är också välkommen på Tantramassage. Dock med kalsongerna på. 

Jag utför ingen intim massage, endast ett hållande OM det behövs i läknings syfte.

Detta är ingen sexuell tjänst på något sätt.Medial Yoni & Womb Healing

Det är dags för oss kvinnor att komma i kontakt med våran kraft. Och en stor del av våran kraft och magiska visdom finns i vår livmoder och yoni. Denna session är till för dig magiska kvinna som längtar hem till dig själv, till din kraft och till din njutning. Av olika skäl under livets gång, kan vi kvinnor förlora kontakten med oss själva, våran sexualitet, lust, yoni och womb, låt mig hjälpa dig hem. Den här sessionen är ett tryggt space där du kan få landa in i dig själv din yoni och womb.

Vi kvinnor är så duktiga på att bära och containa, våra kroppar är till och med byggda för det, men för att vi ska kunna må bra och stå i våran kraft och potential och kunna njuta av våra kroppar, behöver vi också släppa taget om det som inte gynnar oss längre. Vi lagrar otroligt mycket i våran womb, inte så konstigt när den är the container of life. Livmodern representerar i allra högsta grad vår kvinnlighet och har du problem med pms och menssmärtor tex, så kan det bero på att gammal energi är lagrad där.

Under healingen använder jag mig av mina mediala gåvor och förmågor för att läsa av, känna in och ta emot information från din livmoder och övriga kroppen för den delen oxå, som jag förmedlar till dig. 

Jag jobbar med, att öppna upp, rena och kraftsätta dig och din livmodern. Ingen session är den andra lik, men det är inte ovanligt att komma i kontakt med gamla minnen, tankar och känslor från förr under healing.

Jag har erfarenhet av att jobba med sexuella övergrepp och trauman.

Hur går sessionen till?

Vi börjar med ett samtal, en check in, i hur du mår och om du har någon intention med sessionen eller så kanske du kommer med en öppenhet och nyfikenhet på vad just din livmoder vill förmedla eller visa dig. Du väljer själv hur mycket kläder du vill ha på dig. 

Avslut

Sessionen avslutas med en ny check in i hur du mår, och du får även möjlighet att ställa frågor eller dela något som dök upp under healing.Intuitiv Healing Massage

Jag masserar intuitivt och i samklang med dig och din kropp. Jag låter din kropp och min intuition guide mina händer i massagen till olika ställen där minnen, trauman och oförlösta känslor har lagrats i din kropp. Under massagen är du välkommen att ta plats på det sättet som du och din kropp behöver för att släppa på det som känns och det som blir medvetet för dig, sessionen är ett tryggt space för dig att öppna upp och släppa det som behöver släppas. Kanske behöver du ljuda, låta, gråta, skrika eller rör på dig, allt är välkommet. 

Jag använder jag mig av mina mediala gåvor och förmågor för att läsa av, känna in och ta emot information från din kropp när jag masserar.

Hur går sessionen till?

Vi börjar med ett samtal, en check in, i hur du mår och om du har någon intention med healing massagen eller så kanske du kommer med en öppenhet och nyfikenhet på vad just din kropp vill släppa och förmedla.

Avslut

Sessionen avslutas med en ny check in i hur du mår, och du får även möjlighet att ställa frågor eller dela något som dök upp under healing.Kundalini bodywork
Kundalini bodywork

Healing & Samtal

I denna healing session får hela du ta plats. Allt du behöver uttrycka verbalt och allt som din kropp behöver uttrycka och släppa taget om är välkommet. Se denna session som din sopptunna där du kan släppa allt det som du inte vill ha längre, eller om det som tynger dej.

Här får allt ta plats, stort som smått, allt är välkommet. Sessionen är till för att du ska få ett läkande och bli friare både fysiskt, psykiskt, emotionellt och på ett energi plan. Det här är ett tryggt och hållet space, där du kan vara den du är med det som är.

Medans jag arbetar intuitivt med att balansera ditt meridiansystemet och chakrasystemet, ligger du på behandlingsbänken under en filt och bara slappnar av. Jag arbetar även med att löser upp ev stagnationer i dina energibanor så din energi kan flöda starkare och din kropp läka sig själv.

Jag är initierad i Reikins alla steg, angelic reiki, chakrahealing, theta healing, moderjord healing.

Det är vanligt att komma i kontakt med olika minnen, oläkta sår eller olika händelser/situationer från livet som lagrat sig i kroppen under healingen, allt är välkommet att ta plats och uttryckas.

Jag använder mig av healingmassage, ljud, blåsningar, tappningar, strykningar och stilla handpåläggning under healingen.

Hur går sessionen till?

Vi börjar med ett samtal, en check in, i hur du mår och om du har någon intention med healing massagen eller så kanske du kommer med en öppenhet och nyfikenhet på vad just din kropp vill släppa och förmedla.

Avslut

Sessionen avslutas med en ny check in i hur du mår, och du får även möjlighet att ställa frågor eller dela något som dök upp under healing.