Behandlingar

Jobbar endast med kvinnor


Livmoder & Yoni healing

info kommer inom kort

Tantramassage 


Letar du efter ett tryggt och hållet space där du kan få vara DU med allt vad det innebär?

Eller söker du ett tryggt space där du kan få släppa på allt som du bär inom dig?

Eller längtar du efter ett space där du kan få uppleva, utforska och njuta av din kropp i kärleksfull beröring?


Tantramassage är en form av helande beröring i närvaro och kärlek, där hela du får vara med och ta plats. Där allt är välkommet såsom skratt, gråt, ilska, lust och njutning. Tantra handlar och närvaro, enhet och expansion. Och min intention är att skapa ett tryggt och hållet space där du kan få komma hem till dig själv och vara med det som är, oavsett vad det är.                      Under kärleksfull och närvarande beröring ges du möjlighet att landa in i dig själv och släppa taget om spänningar, trauman, blockeringar, känslor och allt som du inte längre behöver, så du kan få en öppen och fri kropp, med ett avslappnat nervsystem.

Alla känslor lagras i kroppen och när vi blir berörda i närvaro och känner oss trygga, kan vi bli medvetna om vad vi har lagrat i vår kropp och det kan då få möjlighet att komma upp till ytan för att få synas och läkas. 

Under massagen är du fri att ta plats på det sättet som du och din kropp vill och behöver. Du är fri att uttrycka det som känns, tex skam, skuld, gråt eller njutning. Kanske behöver du ljuda, låta eller röra på dig, som är kroppens egna sätt att cirkulera sin energi på. Jag masserar intuitivt och under massagen jobbar jag även med att balansera din energi och lösa upp eventuella stagnationer så din energi kan flöda mera fritt. Jag arbetar mot ett öppnande av kroppen och att förbereda kroppen för sin sexuella energi och kraft. Vår sexuella energi är också vår livskraft och vår kreativa kraft, som också kallas för shakti och kundalini. Om din Kundalinienergi är öppen och aktiv, kan jag stötta dig i att cirkulera den i kroppen. Kundalinienergin är en väldigt stark energi, som är otroligt helande och orgasmisk. Den kan läka oss inne från och ut, allt vi behöver göra är att ge den space och ge oss hän i den, surrenda till den. 


Min intention är att skapa ett tryggt och hållet space, där du kan få komma hem till dig själv, och landa in i din kropp i din egna takt, och öppna upp för livet och kraften inom dig.

Varje massage avslutas med 5-10 minuters stilla healing.  
Välkommen!


Kundalini bodywork
Kundalini bodyworkSamtal & healing, healingmassage


I denna session får hela du ta plats. Allt du behöver uttrycka verbalt och allt som din kropp behöver uttrycka och släppa taget om är så välkommet. Se denna session som din sopptunna där du kan släppa taget om allt som du inte vill ha längre eller det som tynger dej eller just det där som du inte vågat närma dig förut.

Inget är konstigt eller skamfyllt, allt är välkommet. Sessionen är till för att du ska få ett läkande och bli friare både fysiskt, psykiskt, emotionellt och på ett energi plan. Det här är ett tryggt och hållet space, där du kan vara den du är utan masker och försvar så du kan stå i din sanning.

Jag arbetar intuitivt och sessionen skräddarsys efter dig och din kropps behov, och jag använder mig av hela min verktygslåda från utbildningar jag gått och livets erfarenheter.

I min healing jobbar jag med att balansera ditt meridiansystemet och chakrasystemet. Jag löser även upp eventuella stagnationer och blockeringar som jag känner in. Så kroppens energi kan flöda fritt och läka sig själv.

Jag är initierad i Reikins alla steg, angelic reiki, chakrahealing, theta healing, moderjord healing.

Det är vanligt att komma i kontakt med olika minnen, oläkta sår eller olika händelser/situationer från livet som lagrat sig i kroppen under healingen, allt är välkommet att ta plats och uttryckas.

Jag använder mig av healingmassage, ljud, blåsningar, tappningar, strykningar och stilla handpåläggning under healingen.Hur går sessionen till?

Vi kommer börja med ett samtal, en check in i hur du mår, vilka behov du har och varför du har bokat. 

Efter vårt samtal går vi över till healing.


Avslut!

Vi avslutar sessionen med en ny check-in i hur det känns både fysiskt och känslomässigt och om det är något du vill dela från sessionen innan vi säger hej då.