Sessioner

Healing & Samtal

I denna healing session får hela du ta plats. Allt du behöver uttrycka verbalt och allt som din kropp behöver uttrycka och släppa taget om är så välkommet. Se denna session som din sopptunna där du kan släppa taget om allt det som du inte vill ha, eller om det som tynger dej.

Här får allt ta plats, stort som smått, allt är välkommet. Sessionen är till för att du ska få ett läkande och bli friare både fysiskt, psykiskt, emotionellt och på ett energi plan. Det här är ett tryggt och hållet space, där du kan vara den du är med det som är.

Medans jag arbetar intuitivt med att balansera ditt meridiansystemet och chakrasystemet, ligger du på behandlingsbänken under en filt och bara slappnar av. Jag arbetar även med att löser upp ev stagnationer i dina energibanor så din energi kan flöda starkare och din kropp läka sig själv.

Jag är initierad i Reikins alla steg, angelic reiki, chakrahealing, theta healing, moderjord healing.

Det är vanligt att komma i kontakt med olika minnen, oläkta sår eller olika händelser/situationer från livet som lagrat sig i kroppen under healingen, allt är välkommet att ta plats och uttryckas.

Jag använder mig av healingmassage, ljud, blåsningar, tappningar, strykningar och stilla handpåläggning under healingen.


Hur går sessionen till?

Vi kommer börja med ett samtal, en check in i hur du mår, vilka behov du har och varför du har bokat.

Efter vårt samtal går vi över till healing.


Avslut!

Vi avslutar sessionen med en ny check-in i hur det känns både fysiskt och känslomässigt och om det är något du vill dela från sessionen innan vi säger hej då.Kundalini Bodywork
Kundalini Bodywork

Tantramassage


Och vad skulle det innebära för dig att få släppa taget om allt som du inte behöver längre?

Och hur skulle det kännas för dig att få njuta av dig och din kropp?


Tantramassage är en form av helande beröring i närvaro och kärlek, där hela du får vara med och ta plats. Där allt som är du, är välkommet, såsom skratt, gråt, ilska, lust och njutning. Tantra handlar om närvaro och min intention är att skapa ett tryggt och hållet space där du kan få komma hem till dig själv och vara med det som är.

Under kärleksfull och närvarande beröring får du möjlighet att landa in i dig själv och släppa taget om spänningar, trauman, blockeringar, känslor och allt som du inte längre behöver, så du kan få en öppen och fri kropp, med ett avslappnat nervsystem.

Allt lagras i kroppen och när vi blir berörda i närvaro och kärlek under trygga former, kan vi bli medvetna om vad vi har lagrat i vår kropp och det kan då få möjlighet att komma upp till ytan för att få synas och läkas.


Under massagen är du är fri att uttrycka det som känns och det du blir medveten om genom att ljuda, låta, skrika, skratta, prata, röra på dig, som alla är kroppens egna sätt att släppa på spänningar och cirkulera sin energi på. Jag masserar intuitivt och under massagen jobbar jag även med att balansera din energi och lösa upp eventuella stagnationer så din energi kan flöda starkare. Jag arbetar mot ett öppnande av kroppen och att förbereda kroppen för sin Kundalini energi. Om din Kundalini redan är öppen och aktiv, kan jag stötta dig i att cirkulera den i kroppen. Kundalini energin är en stark energi, som är otroligt helande och orgasmisk. Den läker oss inne från och ut.


Välkommen till ett tryggt och hållet space, där du kan få komma hem till dig själv, och landa in i din kropp i din egna takt, och öppna upp för livet inom dig, din Kundalini kraft.


Hur går behandlingen till?

Sessionen börjar med ett kort samtal, en check in, i hur du mår och hur kroppen känns och om du har någon intention med massagen.


Avslut!

Massagen avslutas med ca 5-10 min healing av en stilla hand. Och innan vi skiljs åt så har vi en ny check in, där du kan dela det som kändes eller hände i dig under massagen, om du vill, det är valfritt. Du kan även ställa frågor eller boka en ny tid.


Jag ger endast tantramassage till kvinnor!Livmoder Healing

Det är dags för oss kvinnor att komma i kontakt med våran kraft. Och en stor del av våran kraft och magiska visdom finns i vår livmoder. Denna session är till för dig magiska kvinna som längtar hem till dig själv, till din kraft och till din njutning. Av olika skäl under livets gång, kan vi kvinnor förlora kontakten med oss själva, våran sexualitet, lust, yoni och womb, låt mig hjälpa dig hem. Den här sessionen är ett tryggt space där du kan få landa in i dig själv din yoni och womb.

Vi kvinnor är så duktiga på att bära och containa, våra kroppar är till och med byggda för det, men för att vi ska kunna må bra och stå i våran kraft och potential och kunna njuta av våra kroppar, behöver vi också släppa taget om det som inte gynnar oss längre. Vi lagrar otroligt mycket i våran womb, inte så konstigt när den är the container of life. Livmodern representerar i allra högsta grad vår kvinnlighet och har du problem med pms och menssmärtor tex, så kan det bero på att gammal energi är lagrad där.

Under healingen använder jag mig av mina mediala gåvor och förmågor för att läsa av, känna in och ta emot information från din livmoder och övriga kroppen för den delen oxå, som jag förmedlar till dig. Och kommer nära och kära från andra sidan eller dina andliga guider/änglar med budskap så förmedlar jag det också.Du är fullt påklädd i denna session och jag jobbar med, att öppna upp, rena och kraftsätta dig och din älskade livmodern. Ingen session är den andra lik, men det är inte ovanligt att komma i kontakt med gamla minnen, tankar och känslor från förr under healing.

Jag har erfarenhet av att jobba med sexuella övergrepp och trauman.

Hur går sessionen till?

Vi börjar med ett samtal, en check in, i hur du mår och om du har någon intention med sessionen eller så kanske du kommer med en öppenhet och nyfikenhet på vad just din livmoder vill förmedla eller visa dig.

Avslut

Sessionen avslutas med en ny check in i hur du mår, och du får även möjlighet att ställa frågor eller dela något som dök upp under healing.Medial Coachning & Rådgivning


Distans Healing