Hur öppen och fri är din kropp?

You have to feel to heal

 

Tantrisk healingmassage!


Grunden i denna healingmassage är tantrisk dvs: närvaro med det som är, oavsett vad det är, allt är välkommet att ta plats, så du kan släppa taget om spänningar och det du inte behöver längre, så du kan få en mjuk och fri kropp, med ett avslappnat nervsystem.

Mitt fokus under massagen är att balansera kroppens energisystem, öppna upp kroppen dvs lösgöra stagnationer och blockeringar som hindrar kroppens naturliga energiflöden. Jag är lyhörd och inkännande och möter din kropp där den är.

Under massagen är hela du välkommen att ta plats på det sättet som du och din kropp behöver för att läkas, släppa taget och öppna upp. Du är välkommen att vara med det som är, tex skam, skuld, gråt eller njutning. Du är också fri att ljuda, låta eller röra på dig under massagen, det är kroppens egna sätt att släppa på spänningar och cirkulera sin energi på.

Denna massagebehandling passar alla, oavsett vart du och din kropp befinner er.

Min intention är att hjälpa dig få en öppnare och friare kropp som du kan slappna av och känna välbehag i.

. Vi vill ha en öppen, kännande och fri kropp med ett avslappnat nervsystem, inte en stängd och värkande kropp i stress.

I den här massagen ingår inte ditt kön, bara ett eventuellt hållande i läknings syfte. Du behåller dina trosor/kalsonger på.


Hur går sessionen till?

Vi börjar med ett kort samtal, en check in i hur du mår och varför du har bokat. Efter det får du lägga dig ner på madrassen och sen börjar massagen.


Avslut!

Massagen avslutas med en stilla handpåläggning av healing. Innan vi säger hej då har vi en ny kort check in i hur det känns.Healing med samtal!


I denna session får hela du ta plats. Allt du behöver uttrycka verbalt och allt som din kropp behöver uttrycka och släppa taget om är så välkommet. Se denna session som din sopptunna där du kan släppa taget om allt som du inte vill ha längre eller det som tynger dej eller just det där som du inte vågat närma dig förut.

Inget är konstigt eller skamfyllt, allt är välkommet. Sessionen är till för att du ska få ett läkande och bli friare både fysiskt, psykiskt, emotionellt och på ett energi plan. Det här är ett tryggt och hållet space, där du kan vara den du är utan masker och försvar så du kan stå i din sanning.

Jag arbetar intuitivt och sessionen skräddarsys efter dig och din kropps behov, och jag använder mig av hela min verktygslåda från utbildningar jag gått och livets erfarenheter.

I min healing jobbar jag med att balansera ditt meridiansystemet och chakrasystemet. Jag löser även upp eventuella stagnationer och blockeringar som jag känner in. Så kroppens energi kan flöda fritt och läka sig själv.

Jag är initierad i Reikins alla steg, angelic reiki, chakrahealing, theta healing, moderjord healing.

Det är vanligt att komma i kontakt med olika minnen, oläkta sår eller olika händelser/situationer från livet som lagrat sig i kroppen under healingen, allt är välkommet att ta plats och uttryckas.

Jag använder mig av healingmassage, ljud, blåsningar, tappningar, strykningar och stilla handpåläggning under healingen.Hur går sessionen till?

Vi kommer börja med ett samtal, en check in i hur du mår, vilka behov du har och varför du har bokat. 

Efter vårt samtal går vi över till healing.


Avslut!

Vi avslutar sessionen med en ny check-in i hur det känns både fysiskt och känslomässigt och om det är något du vill dela från sessionen innan vi säger hej då.

 Livmoder healing!