Cirklar & Klasser

The Shakti Flow Dance

Längtar du efter att få dansa och upptäcka det feminina, mjuka och fria i dig?

Eller längtar du efter att få upptäcka hur din kropp vill röra sig i ett tryggt och hållet space?

Eller vill du bara få dansa helt fritt och låta dig svepas med till mjuka sensuella toner?

Då är du varmt välkommen till denna free flow dance.

Här släpper vi mindet och connectar med våra kroppar, och ger uttryck för den energi och känsla som vi känner just i stunden. Vi dansar och rör oss utifrån vår egna unika energi, där inget rätt eller fel finns, bara ditt egna utforskande av dig själv och din kropps rörelser.

Vi kommer börja med att landa tillsammans där jag guidar i en kort avslappningsövning, innan vi går på eget utforskande och låter musikens toner röra oss.

Klädsel: Det du känner dig bekväm i, eller det som du längtat efter att få ta på dig. Så allt från yoga pants till den röda spets korsetten helt enkelt.

Womb Healing Circle

Välkommen in i denna womb healing circle vackra fantastiska kvinna. Där vi möts som systrar och landar, läker och andas ner till våran womb tillsammans. 

Du behöver inte ha din fysiska livmoder kvar för att kunna delta eller för att ta kunna ta emot healingen till din womb som jag kommer gå runt och ge. Energi livmodern finns alltid kvar, även om den fysiska inte är det.

Välkomna!!  


Shakti yoga

Välkommen på denna tantriska och lugna shaktiyoga klass. Där vi mjukt kommer landa in i våra kroppar och våran feminina energi, och där vi kommer låta det sensuella i oss få ta plats och uttryckas. 

Fokuset i denna yoga är på att mjuka upp och öppna upp våra kroppar för våran sexuella energi och kraft, genom lugna och mjuka rörelser i närvaro. Och på att finna njutningen och kärleken till oss själva genom våra kroppar! Vi kommer använda oss av flödande rörelser där hela kroppen få vara med, för att öka cirkulationen och mjuka upp våran faschia och därmed kunna släppa på spänningar så vår energi kan flöda fritt. 

Andningen och närvaron är central i denna yoga.