Cirklar & Klasser

Intuitive Free Flow Dance


Välkommen underbara kvinna att mötas i ett tryggt och hållet space där du ges möjlighet att utforska dina sexiga, sensuella och feminina rörelser till sköna låtar. Här finns inget rätt eller fel, bara ett utforskande av dig själv och din energi och din kropps unika rörelser. Här kan du tryggt utforska och upptäcka dig själv utan dömande blickar eller publik. Här får du möjlighet att följa det som är du, utan risk att vara för mycket, för här är vi alla Sexy Goddesses!!

Vi kommer börja med att landa tillsammans i en meditation för att connecta med oss själva och våran womb och yonis. Sedan går vi på ett eget utforskande, och låter musiken guida våra rörelser. Vi avslutar med att återigen landa tillsammans, där vi kommer tillbaka till oss själva. Det finns möjlighet att dela sin upplevelse för dem som vill innan vi säger hej då. 

Intuitive Shakti Flow

Womb Healing Circle


Välkommen in i denna womb healing circle vackra fantastiska kvinna. Där vi möts som systrar och landar, läker och andas ner till våran womb tillsammans. 


Du behöver inte ha din fysiska livmoder kvar för att kunna delta eller för att ta emot healingen till din livmoder som jag kommer gå runt och ge. Energi livmodern finns alltid kvar, även om den fysiska inte är det.

Välkommna!!  


Shakti yoga


Längtar du efter mera njutning och öppenhet i din kropp?


Och vill du stärka självkärleken och utforska dina sensuella rörelser?

Då är du välkommen på denna lugna shakti yoga. Här kommer vi mjukt landa in i våra kroppar och våran shakti energi, och vi kommer låta det sensuella i oss få ta plats och uttryckas. Fokuset i yogan är på att mjuka upp och öppna upp våra kroppar för våran sexuella energi och kraft, genom lugna och mjuka rörelser i närvaro. Och på att finna njutningen och kärleken till oss själva genom våra kroppar! Vi kommer använda oss av flödande rörelser där hela kroppen få vara med, för att öka cirkulationen och mjuka upp våran faschia och därmed kunna släppa på spänningar så vår energi kan flöda fritt. 

Vi använder oss mycket av andningen i yogan!