Om mig

Min resa


"Livet och vår kropp är till för att njutas av och njuta gör vi genom vår kropp. Men för att kunna känna njutning och välbehag i oss, behöver vi släppa taget om allt som vi lagrat där, som skapar oro, stress, spänningar och disharmoni. Vi behöver läka oss inne från och ut, för att kunna stå i vår fulla potential och kraft. Och det gör vi genom att bli närvarande med det som är, oavsett vad det är, men framförallt genom att bli närvarande med det vi helst vill fly ifrån. Om vi kan stannar kvar där i det jobbiga och bara observera det och känna det, och låta det synas och ta den platsen som det behöver, och sedan släppa taget om det på det sättet vår kropp behöver, så kan vi läkas inifrån och ut, och vi blir då fria från vårt förflutna. Det är där vår frihet ligger, att läka vår kropp, bryta våra mönster och förändra vår inre värld, för att kunna skapa en ny yttre värld"

Mitt liv har varit allt annat än njutningsfullt. Fram tills jag var i tidig 30 års ålder,  var jag deprimerad, hade ständig ångest, var helt avstängd med massa inre konflikter och var i fly eller fäkta läget dagligen. Jag ville fly ifrån mig själv, min barndom, andra människor, livet och dem sexuella övergreppen jag utsattes för, i för många år av min barndom. 

Min daglig ångest, panik, oro och anorexia gjorde att jag hade murar och försvar till månen och tillbaka, ingen kom mig nära. Och mitt självförakt gjorde mig väldigt självdestruktiv på många sätt. Livet var mörkt och en daglig kamp.
Men när jag var 28 år kom jag till en av mina vändpunkter här i livet. Jag satt en oktober kväll vid mitt köksbord och drack the och tittade ut över innergården där jag bodde. När en av mina andliga guider kom och sa.-Om du vill att ditt liv ska fortsätta som det är, så behöver du inte göra nånting, du kan bara fortsätta som du gör. Men om du vill att ditt liv ska förändras så måste du förändras på insidan. Vad väljer du? När jag var 32 kom nästa vändpunkt, jag deltog på min första tantrafestival och en helt ny värld öppnade sig för mig, en kärleksfull värld i närvaro, gemenskap och med så mycket njutning. Det kärleksfulla spacet gjorde att jag vågade stanna upp och känna och bli närvarande i mig själv och min kropp. Där och då tog livet en ny vändning, en ny resa började, resan in till mitt inre, det jag hade sprungit ifrån i 32 år. The only way out is in fick en helt ny innebörd. Det är den tuffaste och smärtsammaste resa jag gjort hittills men så värt det.

Jag kände och tänkte efter i 3 tre sekunder och svara sedan min guide -Vi kör!

Efter den kvällen började jag känna hopp om livet, jag fick en nytändning, en andra chans och för första gången kände jag mig optimistisk. Jag började mjukna och min murar började falla,  mycket mycket sakta, jag tinade långsamt innefrån. Sedan dess har livet visat mig vägen. 

Idag är jag 36 år och livet är härligt, spännande, varierande, njutningsfullt och glädjefyllt. Idag är jag innerligt tacksam för mitt liv och ser det som den största gåvan jag fått från moderjord och shakti som ständigt håller mig i sitt kärleksfulla sköte. 
Utbildningar som jag har gått:

Tantra teraput  -The art of love

Tantramassör -The art of love

Livscoach -Grow by Mia

Yoga lärare 200h i hatha och yin med inriktning på embodiment -Bromma folkhögskola

Mediumutbildning -Pehr Trollsveden

Klassisk svensk massör & regndroppsmassör -Göteborgs massageskola

Chakra & Reiki healing samt moderjord healing -Happy healing Måns

Angelic reiki, master -Annika Heurlin Reikikällan

Theta healing -Lena Dellborg

Undersköterska med inriktning på psykiatri