Om mig

Livet och våra kroppar är till för att njutas av, och njuta det gör vi genom våra kroppar. Men för att kunna känna njutning och välbehag i oss, behöver vi släppa taget om allt som vi lagrat där, som skapar oro, stress, spänningar och disharmoni. Vi behöver läka oss inne från och ut, för att kunna stå i vår fulla potential och kraft. Och det gör vi genom att bli närvarande med det som är, oavsett vad det är, men framförallt genom att bli närvarande med det vi helst vill fly ifrån. Om vi kan stannar kvar där i det jobbiga och bara observera det och känna det, och låta det synas och ta den platsen som det behöver, och sedan släppa taget om det på det sättet vår kropp behöver, så kan vi läkas inifrån och ut, vi blir då fria ifrån vårt förflutna. Och det är där som våran framtid och frihet ligger, att läka vår kropp, bryta våra mönster och förändra vår inre värld, för att kunna skapa en ny yttre värld

En del av min resa...

Mitt liv har varit allt annat än njutningsfullt. Fram tills jag var i tidig 30 års ålder, var jag deprimerad, hade ständig ångest, var helt avstängd med massa inre konflikter och var i fly eller fäkta läget dagligen. Jag ville fly ifrån mig själv, min barndom, alla människor, livet och alla dem sexuella övergreppen jag utsattes för i alldeles för ung ålder .

Min daglig ångest, panik, oro och anorexia gjorde att jag hade murar och försvar till månen och tillbaka, ingen kom mig nära. Och mitt självförakt gjorde mig självdestruktiv på många sätt. Livet var mörkt och en daglig kamp.

Men när jag var 28 år kom jag till en av mina vändpunkter här i livet. Jag satt en oktober kväll vid mitt köksbord och drack the och tittade ut över innergården där jag bodde. När en av mina andliga guider kom och sa.-Om du vill att ditt liv ska fortsätta som det är, så behöver du inte göra nånting, du kan bara fortsätta som du gör. Men om du vill att ditt liv ska förändras så måste du förändras på insidan. Vad väljer du? Jag tänkte efter i 3 tre sekunder och svara sedan min guide -Vi kör!

Efter den kvällen började jag känna hopp om livet, jag fick en nytändning, och kände att jag fick en andra chans och för första gången så kände jag mig optimistisk. Den kvällen tog jag livet i handen och håller den ännu.

När jag var 32 kom nästa vändpunkt, jag deltog på min första tantrafestival och en helt ny värld öppnade sig för mig, en kärleksfull värld i närvaro, gemenskap och med så mycket njutning. Det kärleksfulla spacet gjorde att jag vågade stanna upp och känna och bli närvarande i mig själv och min kropp. Där och då tog livet en ny vändning, en ny resa började, resan in till mitt inre, det jag hade sprungit ifrån i 32 år. The only way out is in fick en helt ny innebörd.

Ännu en djup dykning väntade när jag var 36 år gammal och kom i kontakt med mina sexuella övergrepp och trauman från min tidiga barndom. Minnenas återkomst blev som att vakna upp ur en mardröm jag inte visste att jag drömde. Som att äntligen få en diagnos efter 34 år i symtom.

Men idag är jag 37 år och livet är härligt, spännande, varierande, njutningsfullt och glädjefyllt, men inte utan utmaningar. Men idag är jag innerligt tacksam för mitt liv och jag ser ljust på framtiden, för nu är det jag som skapar den.

Idag arbetar jag som undersköterska och driver mitt företag Connect to you på sidan av det. Företagsmässigt så finns jag på Trosa hotyoga https://www.trosahotyoga.se, där jag håller i Shaktiyoga, Womb healing circle, dans, fullmånecirkel samt enskilda sessioner i healing och tantramassage.

Utbildningar som jag har gått:


NLP Practioner - Anders Wallin Inner power center 2023

Tantra teraput  -The art of love 2021

Tantramassör -The art of love 2020

Livscoach -Grow by Mia 2020

Yoga lärare 200h i hatha och yin med inriktning på embodiment -Bromma folkhögskola 2021

Mediumutbildning -Pehr Trollsveden 2012

Klassisk svensk massör & regndroppsmassör -Göteborgs massageskola 2012

Chakra & Reiki healing samt moderjord healing -Happy healing Måns 2011

Angelic reiki, master -Annika Heurlin Reikikällan 2015

Theta healing -Lena Dellborg 2013

Undersköterska med inriktning på psykiatri 2007