En del av min resa...

Mitt liv har varit allt annat än njutningsfullt. Fram tills jag var i tidig 30 års ålder, var jag deprimerad, hade daglig ångest, ätstörnigar, helt avstängd från min kropp med en massa inre konflikter och jag var i fly eller fäkta, och/eller i ett dissocierat läge konstant. Jag ville fly ifrån mig själv, min barndom, alla människor, livet och alla dem sexuella övergreppen och våldtäkterna jag fick utstå under alldeles för många år av min barndom.

Min daglig ångest, panik, oro och anorexia gjorde att jag hade murar och försvar till månen och tillbaka, ingen kom mig nära. Och mitt självförakt gjorde mig självdestruktiv på väldigt många sätt. Livet var mörkt och en daglig kamp.

Men när jag var 28 år kom en av mina vändpunkter här i livet. Jag satt en oktober kväll vid mitt köksbord och drack the och tittade ut över innergården där jag bodde. När en av mina andliga guider kom och sa.
-Om du vill att ditt liv ska fortsätta som det är, så behöver du inte göra nånting, du kan bara fortsätta som du gör. Men om du vill att ditt liv ska förändras så måste du förändras på insidan. Vad väljer du? Jag tänkte efter i 3 tre sekunder och svara sedan min guide -Vi kör!

Efter den kvällen började jag känna hopp om livet, jag fick en nytändning, jag kände att jag fick en andra chans och för första gången så kände jag mig optimistisk inför framtiden. Den kvällen tog jag livet i handen och håller den ännu.

När jag var 32 kom ännu en vändpunkt, jag deltog på min första tantrafestival och en helt ny värld öppnade sig för mig, en kärleksfull värld i närvaro, gemenskap och med så mycket njutning. Det kärleksfulla spacet gjorde att jag vågade stanna upp och känna och bli närvarande i mig själv och min kropp. Där och då tog livet en ny vändning, och en ny resa började, resan in till mitt inre, det jag hade sprungit ifrån i 32 år. The only way out is in fick en helt ny innebörd.

Ännu en djup dykning väntade när jag var 36 år gammal. Jag började då minnas och komma i kontakt med alla dem sexuella övergreppen och våldtäkterna från min tidiga barndom. Minnenas återkomst blev som att vakna upp ur en mardröm jag inte visste att jag drömde. Jag fick äntligen en ”diagnos” och en förklaring på varför jag har mått så dåligt och varit som jag varit hela livet. Och jag insåg att jag har levt ett helt liv i symtom utan att ha vetat om det.

Men idag är jag snart 38 år och livet är härligt, spännande, varierande, njutningsfullt och glädjefyllt, men inte utan utmaningar. Men idag är jag innerligt tacksam för mitt liv och jag ser ljust på framtiden. Jag brinner nu för att hjälpa andra tillbaka till sina kroppar för att läka, och att återta sina kroppar och sexualitet för att bli fria.

Jag arbetar som undersköterska och driver mitt företag Connect to you på sidan av det. Företagsmässigt så finns jag på Trosa hotyoga https://www.trosahotyoga.se, där jag håller i Shaktiyoga, Womb healing circle, samt enskilda sessioner i healingmassage.

Utbildningar som jag har gått:


NLP Practioner - Anders Wallin Inner power center 2023

Tantra teraput  -The art of love 2021

Tantramassör -The art of love 2020

Livscoach -Grow by Mia 2020

Yoga lärare 200h i hatha och yin med inriktning på embodiment -Bromma folkhögskola 2021

Angelic reiki, master -Annika Heurlin Reikikällan 2015

Theta healing -Lena Dellborg 2013

Mediumutbildning -Pehr Trollsveden 2012

Klassisk svensk massör & regndroppsmassör -Göteborgs massageskola 2012

Chakra & Reiki healing samt moderjord healing -Happy healing Måns 2011

Undersköterska med inriktning på psykiatri -Igelstavikens Gymnasium 2007