Vad tidigare kunder sagt

Jag kom till Jeanette med känslan av begränsning i att släppa fram min kreativa och sexuella kraft. Det fria i mig. Jag trodde inte det skulle frigöras där och då men det räckte med att Jeanette jobbade bara en liten stund med mig i kombination med sin egen energi för att jag skulle öppnas upp. Hon höll en respektfull närvaro som jag verkligen uppskattar och jag kan VARMT rekommendera henne! För mig är hon en energishaman och jag tror hon kommer nå långt. 

Rosanna Irgensdotter

Reikirossi
Rosa With Love 

Jeanette är intuitiv, inlyssnande, guidad och helt fantastisk som tantramassör. Hon skapar en trygghet och ett hållande i hennes sessioner och min kropp kunde för ovanlighetens skull direkt slappna av, ta emot och tillåta sig att öppnas och frigöras. Jeanette har en gåva och jag rekommenderar henne varmt.


Lovisa Alsén

Awakening Feminine Leadership

-Pleasure, Power & Presence

Sedan jag var barn har jag burit på svåra trauman, blockeringar och en enorm karbunkel av vidriga energier från dem. Alltid har jag trott att jag får bära det resten av livet. Jag har inte ens trott att det var möjligt att bli av med dem, i den mån jag har förstått att de funnits.

Jeanette är en naturkraft att lita på, en kvinna med fingertoppskänsla, kärlek och obeveklig kraft. Hennes helande förmågor är något utöver det vanliga. Har du minsta problem med dig själv och din kropp, så kontakta henne och låt henne få använda sin förmåga att driva trauman och smärta på flykten.

Lena Luthor Järn Christofferson

SÅ tacksam. Kände mig sedd o berörd i själen igår. Känner att det fortsätter jobba. Du kom åt själen inne i kroppen och kom åt minnen, trauman o sorger som fastnat. Som fick chansen att förlösas och komma upp till ytan. Helt fantastiskt. Så tydligt att våra oläkta sår och jobbiga perioder skapar smärta i kroppen. Svårt att förklara men du var liksom inne och tryckte i mina själsliga sår, på nåt coolt sett. När du skar bort armor kände jag verkligen det.

Anna Maria


Jeanette är en härligt varm person som redan från början ger värme och energi. Bara att sitta och prata med henne gav så mycket. 

Gabriel L


Väldigt duktig och varm. Gav ett varmt intryck och ödmjuk.

Robin A